Recuperare Medicală Premium

în acord cu ultimele cercetări științifice

Depășește-ți potențialul!

Reabilitarea adecvată în mediul confortabil este esențială pentru recuperarea după accidentări grave sau dacă suferiți de afecțiuni severe, acute ori cronice. De asemenea, componenta preventivă, ori de remodelare corporală asigură nivelul optim de satisfacție.

Experiență

KINETO MASTER ® a fost fondat după o experiență de peste 10 ani în domeniul medical, ce a început la Spitalul Universitar de Urgentă Elias și a continuat la Centrul de Excelență în Medicină și Recuperare Sportivă U.N.E.F.S. - GRAL, urmând CSA Steaua București, Medicover, ș.a. Datorită studiilor superioare în domeniu, cu rezultate excelente și a experienței acumulate în cele mai prestigioase instituții medicale și sportive, suntem în măsură să vă oferim serviciile și cunoștințele optime de recuperare medicală.

Profesionalism

V-ați săturat de tratamente lipsite de eficiență și extrem de costisitoare? Noi credem cu tărie în metodologia științifică a Kinetologiei Medicale și a practicilor cu eficiență dovedită în timp, actualizate frecvent după cele mai noi standarde științifice și puse în practică de către cei mai bine pregătiți kinetoterapeuți. Recuperarea Medicală de tip Premium oferită de KINETO MASTER ® este una dintre aceste practici.

Motivație

Nu este un secret că în România serviciile de Recuperare Medicală de calitate sunt încă greu obținut. Adesea, pacienții trebuie să aștepte săptămâni sau luni bune pentru a avea acces la furnizori - suficient de mult pentru evoluția condițiilor de la acut la cronic, prelungirea timpului necesar recuperării și limitarea nivelului rezultatelor ce pot fi obținute. La KINETO MASTER ® ne dorim însănătoșirea societății și de aceea suntem aici pentru dumneavoastră.

Ultimele locuri disponibile

Obține tratamentul!

5/5
Gabi is a great physical trainer and rehabilitation doctor.

When I played for Steaua in 2015-16 I encountered problems in a game where I had dislocated my finger and also broke my hand. Gabi was with me every step of the way from going to the hospital to fix the problem with my hands. To helping me get them back strong and healthy to be able to play the game I love. He is very knowledgeable about his profession and I highly recommend his work. Also beside helping me with my hands situation he would help my body be prepared for games by giving me the right massages and treatment my muscles needed to get through the season.

Thank you Gabi you are truly the best at what you do.
Chris Cooper
Professional Basketball Player
KINETOTERAPIE AVANSATĂ

Contactează-ne!

Activitatea KINETO MASTER ® se desfășoară on-line, prin intermediul protocoalelor de recuperare atent individualizate și a sesiunilor de explicații și recomandări oferite eficient prin intermediul conferințelor video Zoom sau Skype.

Deplasarea la domiciliul pacienților este disponibilă doar abonaților, iar aceasta se va realiza îndeplinind reguli stricte de protecție pentru toți cei implicați în procesul de recuperare (mască profesională de protecție respiratorie, mănuși sterile, dezinfecția echipamentelor și suprafețelor de lucru, etc.). 

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și continuăm să punem sănătatea dumneavoastră pe primul plan!

Pentru orice informații nu ezitați să ne contactați.