Kinetoterapie
On-line

Conectează-te!

Obțineți asistența medicală potrivită, la momentul potrivit, conectându-vă la KINETO MASTER ®: Kinetoterapie Online cu un Kinetoterapeut autorizat, cu înalte calificări obținute în cele mai prestigioase instituții și cu o mare experiență în domeniul Recuperării Medicale.

Suntem aici pentru a vă face să vă simțiți mai bine, indiferent unde vă aflați. Kinetoterapia Online, cunoscută și sub numele de Kinetoterapie virtuală, digitală sau telemedicină – este o modalitate de tratament la fel de eficientă precum cea oferită în cadrul clinicilor clasice și mai mult, beneficiați de un Ghid de Recuperare creat special pentru dumneavoastră în așa fel încât să puteți continua tratamentul pentru o perioadă mai mare de timp, până la vindecarea completă, fără să plătiți în plus pentru ședințe în care se repetă programul din ziua anterioară (așa cum se întâmplă în clinicile clasice). De asemenea, prin intermediul Kinetoterapiei On-line nu mai trebuie să irosiți timp prețios pe drumul până la clinică și înapoi, nu trebuie să mai înfruntați aglomerația, intemperiile vremii sau să vă asumați riscuri inutile.

Aflați mai multe despre KINETO MASTER ®, care vă oferă servicii de Kinetoterapie Online, de nivel înalt, în confortul și siguranța casei dvs.

Cum funcționează
Kinetoterapia Online:
Începeți cu KINETO MASTER ®

1. Solicitați o programare

 

Vom examina solicitarea dumneavoastră și vă vom ajuta să stabilim dacă terapia fizică online este potrivită pentru dvs.

2. Verificăm informațiile și vă programăm

După verificare, vă vom contacta pentru a configura prima dvs. sesiune video cu terapeutul dumneavoastră. Nu vă faceți griji, vom avea în vedere programului dvs. și vă vom confirma o oră care vă convine. Vă puteți aștepta ca prima dvs. ședință să dureze aproximativ 60 de minute.

3. Începeți Kinetoterapia Online

Veți primi un e-mail și / sau o confirmare text a primei dvs. sesiuni video de kinetoterapie online cu toate detaliile, inclusiv:

  • Ora programării și detaliile de autentificare
  • Numele terapeutului și informațiile de contact
  • Echipament recomandat

 

Dacă aveți probleme tehnice la prima încercare de conectare, vă rugăm să contactați terapeutul.

 

4. Continuă!

Kinetoterapia Online este la fel ca terapia în clinicile clasice și necesită niște “teme pentru acasă” de la tine. Vă rugăm să fiți la curent cu planul de tratament recomandat de terapeutul dvs. pentru a vă rezolva afecțiunile, pentru a vă reduce durerea, pentru a vă mări amplitudinea de mișcare și pentru a vă face bine. Continuați să programați întâlniri regulate cu terapeutul dvs.

Cum este o ședință de Kinetoterapie Online?

O ședință de Kinetoterapie Online vă permite să aveți aceeași interacțiune cu un terapeut de la distanță pe care ați avea-o în clinică. De asemenea primiți contact unu la unu cu un terapeut, în timp real, îndrumări și feedback pentru tratamentul individualizat de recuperare. Așteptați-vă la aceleași rezultate pe care le-ați avea de la ședințele cu un Kinetoterapeut într-o clinică și obțineți aceleași lucruri, inclusiv un plan de tratament personalizat și în plus un Ghid de Recuperare pentru a ține pasul între sesiuni.

Echipament necesar

Pentru a participa la o ședință de Kinetoterapie Online, veți avea nevoie de:

  • Computer desktop sau laptop, tabletă sau telefon mobil, cu o cameră funcțională și microfon
  • Conexiune de internet fiabilă
  • Îmbrăcăminte confortabilă și spațiu care să permită mișcarea
  • Orice echipament de exerciții recomandat de terapeutul dumneavoastră 

Serviciul nostru este furnizat prin intermediul televideoconferințelor Skype sau Zoom.

Kinetoterapie pe care o puteți face de acasă:
ceea ce obțineți cu Kineto Master ®

Acces facil la kinetoterapie la domiciliu

 

Vizitați virtual un kinetoterapeut de la distanță cu telefonul mobil, tableta sau computerul.

Kinetoterapie convenabilă și consecventă

Tratamentul de la domiciliu vă asigură că puteți continua programul de recuperare fără întrerupere. Starea fizică de bine este la fel de importantă astăzi ca oricând. Nu lăsați statul acasă să vă împiedice să vă vindecați!

Software și asistență compatibile GDPR

Dumneavoastră și confidențialitatea dvs. reprezintă prioritatea noastră principală. Toate ședințele de kinetoterapie online și orice schimb de informații aferent sunt la fel de private și sigure ca și când ne-ați vedea personal.

Furnizori de kinetoterapie de încredere

Tratamentul dumneavoastră este furnizat numai de către kinetoterapeuți autorizați, instruiți în cele mai prestigioase instituții de învățământ și cu o mare experiență în domeniul Recuperării Medicale.