Tratament
Atent Personalizat

Beneficii

KINETO MASTER ®

Nu este un secret că în România serviciile de Recuperare Medicală de calitate sunt încă greu de obținut. Adesea, pacienții trebuie să aștepte săptămâni sau luni bune pentru a avea acces la furnizori – suficient de mult pentru evoluția condițiilor de la acut la cronic, prelungirea timpului necesar recuperării și limitarea nivelului rezultatelor, ducând adesea la pierderea totală ori parțială a mobilității, disconfort fizic și emoțional. Nu putem promite rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră emoționale, însă KINETO MASTER ® este cu siguranță aliatul dumneavoastră de nădejde în redobândirea și creșterea performanțelor fizice și astfel în îmbunătățirea calității vieții.

Cu ce venim nou? Cu cele mai actuale și variate modele de practici din domeniu, care răspund cerințelor pacienților pentru o îngrijire avansată, completă, de înaltă calitate.

EFICIENȚĂ
Durată
Costuri

Luni - Vineri

Sâmbătă

Duminică

Serviciile de deplasare la domiciliu sunt disponibile doar abonaților

Opțiunile de Abonament

987 Lei

Abonament Premium

610 Lei

Abonament Săptămânal

377 Lei

Abonament Plus

Recuperare - reabilitare - rapidă

KINETO MASTER ®

Kinetoterapeut autorizat de către Direcția de Sănătate Publică a Mun. București și Colegiul Fizioterapeuților din România, membru al Confederației Mondiale pentru Kinetoterapie, cu master în Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională și licență în Kinetoterapie și Motricitate Specială. Kineto Master ® pune în practică cele mai bune cunoștințe din domeniu, acumulate în clinici de recuperare de prestigiu și la Facultatea de Kinetoterapie din cadrul U.N.E.F.S. București, singura Facultate de Kinetoterapie din România. În alte centre universitare din București și din țară, programele de studii de licență și master în Kinetoterapie se desfășoară în cadrul facultăților de educație fizică și sport, facultăților de moașe și asistență medicală, sau în cadrul unor departamente. Astfel, puteți beneficia de cele mai eficiente, recunoscute și apreciate practici, mijloace și metode de recuperare medicală din România, utilizate de asemenea la nivel mondial.

de la bun început

Rezultatele noastre

5/5
Când vine vorba despre Kinetoterapie, există o mulțime de oferte care vorbesc despre rezultate bune, însă Kineto Master chiar vă ajută să obțineți rezultatele excelente dorite. Mi-au explicat întreg procesul de recuperare, m-au antrenat și mi-au dat încrederea să împărtășesc pe larg povestea accidentării mele. Se implică întru totul și îi implică activ pe pacienți în procesul de recuperare.
Lavinia Iacob
5/5
Recuperarea după operația de înlocuire a ligamentului încrucișat anterior a fost o sarcină descurajantă pentru mine. Nu știam de unde să încep sau cui să mă adresez, așadar am urmat recomandarea unui coleg și am apelat la Kineto Master, care a făcut totul - mi-am recuperat rapid mobilitatea, forța și am reușit să revin în activitate. Partea cea mai bună a fost că mi-au fost explicate toate detaliile recuperării și am putut avea încredere completă.
Mihai Alexe
5/5
La început am fost sceptică în privința recuperării online, însă Kineto Master a fost foarte recomandat de multe colege în care am încredere. Kineto Master m-a ajutat să îmi depășesc nivelul anterior operației de hernie de disc și mi-a adus mai multe beneficii decât mi-am imaginat.
Cristina Andrei
ultimele locuri disponibile

Obține tratamentul!